Tuesday, August 21, 2012

Tunsori 2013 - bob

Multe dintre femei nu sunt constiente insa de faptul ca parul este, mai ceva ca machiajul la birou, elementul care defineste o prima impresie.

Intrucat coafura aleasa poate spune multe despre tine ca individ si profesionalist, grija pe care o depui in look-ul tau zilnic denota implicare, atentie la detalii si siguranta.

 Feriti-va prin urmare de la a aplica prea multe produse cosmetice si a imbacsi astfel parul, feriti-va de coafuri agresive formate prin unghiuri drepte si, de asemenea, incercat sa abordati un stil pus cel mai bine in valoare de tipul de par.

 Bobul classic este simplu de aranjat si se potriveste oricarei fizionomii si texturi de par, atat celui drept cat si celui ondulat. Cu toate acestea, multe dintre purtatoarele de par cret obteaza pentru modele asimetrice, ce depasesc barbia si nu confera atat de mult volum.


Image and video hosting by TinyPicTunsoarea bob cu breton scurt, foarte apreciata in 2013 de altfel, se diferentiaza prin lungime egala de la ceafa pana la barbie si breton drept si scurt, pe toata lungimea fruntii.

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Adopta cu incredere look indiferent de forma fetei si textura parului si mandreste-te cu alegerea in special daca ai fata rotunda.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic